Wednesday, August 31, 2016

JEMAIMA WHITENING PILLS : PUTIH MELEPAK DENGAN KEAJAIBAN KOLAGEN SISIK IKAN MERAH

JEMAIMA WHITENING PILLS

BAYANGKAN KULIT MUKA SIS HALUS BERSIH TANPA MEKAP.. BILA MEKAP SIKIT JE, PERGH.. MERECIK!
"Mana nak cari kolage best macamni madam! Makin lama pakai makin putih  makin naik seri. Tak payah makeup pun Wow! -Ladies Gojes
Apa itu Jemaima Whitening Pills?
Jemaima Whitening Pills adalah supplement yg berfungsi mencantikkan kulit kita dpd dalaman, mencerahkan kulit, menjadikannya lebih gebu dan anjal, bebas minyak serta bebas jeragat. Ia sangat berkesan seawal 5 hari kerana formulasinya menggunakan manfaat sisik ikan merah sebagai bahan utama.

Jemaima Whitening Pills adalah antara produk BEST SELLER di market online sekarang. Ramai yg dah dengar tentang Jemaima whitening pills ni tapi tak ramai tau mcm mana nak ambik, apa kelebihan dia, siapa boleh ambil..

7 HARI JERAWAT HILANG!

Jemaima Whitening Pills Collagen yang digunakan adalah collagen paling mahal & terbaik untuk memutihkan kulit. Ianya dari SISIK IKAN MERAH iaitu salah 1 collagen yg terbaik di DUNIA kerana dapat menghasilkan sel2 baru dalam badan kita serta memberi kesan positif dari dalam & luar tubuh dengan cepat

COLLAGEN SISIK IKAN MERAH??

Ya, Jemaima Whitening Pils dihasilkan salah satu daripada bahan utamanya ialah SISIK IKAN MERAH atau pun RED SNAPPER SCALE...
Ikan Merah hidup secara bebas dalam lautan sedalam 5000m, Ikan Merah boleh menahan tekanan sehingga 20paun, bertelur dan hidup dengan bebas di lautan dalam. Menjadikan ia sumber kolagen yang sangat lasak dan elastik, kepaduan sel yang tinggi, tinggi kapasiti dalam mengekalkan kelembapan serta jisim molekul yang sangat rendah iaitu hanya 1000 Dalton sahaja...

KLIK pada gambar untuk lebih jelas
KHASIAT JEMAIMA WHITENING PILLS :-
- Mengurangkan kedut-kedut & garis halus
- Agen semulajadi utk mencerah & memutihkan kulit
- Membantu melindungi kulit dari sinaran uv
- Sebagai antioksidan, anti radang, anti kanser & mampu mengawal masalah leukemia
- Membantu mencegah penyakit alzheimer
- Mengawal tekanan darah tinggi & penyakit diabetes
- Bahan kandungan ikan merah sumber kolagen yg sangat elastik
- 6000 kali lebih efisien dari vitamin c biasa


BAHAN KANDUNGAN JEMAIMA WHITENING PILLS :-
♠ Vitamin c
♠ Collagen sisik ikan merah
♠ Astaxanthin
KENAPA ANDA PERLU MEMILIH JEMAIMA WHITENING PILLS :-

✔Mengurangkan garis-garis halus dimuka dan kedutan
✔Berfungsi sebagai antioksidan pada kulit
✔Melembutkan & melicinkan kulit
✔Menghasilkan sel-sel kulit baru
✔Kulit menjadi lebih halus, putih merona
✔Mencerahkan dan melembutkan kulit wajah
✔Membuatkan kulit lebih kenyal dan gebu 
✔Kuku dan rambut lebih kuat, tak mudah patah atau gugur
✔Mengatasi masalah kulit kering, berminyak dan kusam
✔Mengaktifkan kolagen yg menjadikan kulit anjal seperti kulit baby
✔Mengurangkan kemerahan yg diakibatkan oleh radang @ kulit sensitive
✔Mencegah & menghilangkan blackhead, whitehead dan bekas jerawat 
✔Memudarkan tanda penuaan pada kulit dan mengecilkan pori-pori
✔Kulit kering @ pecah-pecah kembali sembuh dan semakin halus 
✔Menyekatakan tona kulit, mencerah dan membuatkan kulit bersinar
✔Bibir & sekitar puting yg hitam menjadi merah pinkish kerana 
pigmen gelap makin berkurang
✔Memutihkan ketiak hitam, siku, flex dan noda serta celah lipatan lain 
yg hitam tanpa pengelupasan
✔Mencegah muka dari naik jerawat & mempercepatkan proses penyembuhan jerawat
CARA PENGAMBILAN JEMAIMA WHITENING PILLS :-
* Penggunaan untuk 30hari ( 1 kapsul pagi dan 1 kapsul malam )
* Mulai seawal 16 tahun keatas 
*Lelaki & Perempuan
* Sesuai untuk ibu mengandung 6 bulan keatas
** Sesuai untuk ibu yang menyusu badan
* Boleh diambil ketika period

TESTIMONI JEMAIMA WHITENING PILLS :-

BERMINAT :-
HARGA JEMAIMA WHITENING PILLS :-
RM110 SM/ RM120 SS

HARGA KAMI
RM100 SM/ RM105 SS
FREE POSTAGE
(1BOTOL 60BIJI - SEBULAN)

SMS/WASSUP KE 013 7777350

PENGHANTARAN
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Terima kasih kerana memilih untuk berurusan dengan kami !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG ADS